Boekennieuws.

Nieuws, reportages en achtergronden uit de wereld van het boek

actueel

Frankfurter Buchmesse 2019 enorm succes

Frankfurter Buchmesse , ‘s werelds belangrijkste beurs voor de print- en digitale contentbusiness, evenals een uitstekend sociaal en cultureel evenement. Hier komen publishing-experts samen met de VIP’s van de creatieve industrie om auteurs, sterren, journalisten en culturele enthousiastelingen van over de hele wereld te ontmoeten. Ze komen voor onderhandelingen en deals, netwerken en discussies, glamour en viering.

Elk jaar brengt Frankfurter Buchmesse innovatieve technologieën en wereldliteratuur naar de stad Frankfurt en transformeert het in een wereldwijd centrum van de media- en uitgeverijen.

Naast spannende conferenties, fascinerende evenmenten was een uitgebreid assortiment innovatieve exposanten. Genoeg om de bezoeker te boeien. In 2020 heeft de Frankfurter Buchmesse nog veel meer in petto. De beurs die je dus niet mag missen. Voor 2019 was de Frankfurter Buchmesse een groot succes.

Dit jaar was de eregast Noorwegen. Dit land kent een indrukwekkende literatuur met veel klassiekers zoals bijvoorbeeld Hendrik Ibsen en een van de best verkochte auteurs zoals Jo NesbØ en anderen, Internationale gerenommeerde literati zoals Karl Ove  Knausgård, Maja Lunde en kroonprins en prinses van Noorwegen reisden samen af naar de Frankfurter Buchmesse.

Voor de exposanten die zich aanmelden voor de volgende boekenbeurs is er een vroegboekkorting.  Door snel te handelen is de exposant verzekerd van zijn stand op de ‘s werelds belangrijkste marktplaats voor gedrukte en digitale inhoud.

Inschrijven kan hier.

Geschreven door Edwine Bos op 25-10-2019.