Boekennieuws.

Nieuws, reportages en achtergronden uit de wereld van het boek

kort nieuws

John Grisham komt naar Nederland

Van 17 tot en met 20 november brengt John Grisham een bezoek aan Nederland ter promotie van zijn nieuwe boek ‘De Onschuldigen’. In Nederland zal hij een publieksevenement verzorgen op 19 november. ‘De Onschuldigen’ draait om een man die is veroordeeld voor een moord die hij niet gepleegd heeft. Twintig jaar later komt de zaak in een nieuw daglicht te staan.

“John Grisham is zonder twijfel een van de allerbelangrijkste thrillerauteurs van de afgelopen decennia” laat de Nederlandse uitgeverij A.W. Bruna Uitgevers weten. Vanaf het begin is deze uitgever geweest van de boeken van John Grisham en kijken er naar uit hem in Nederland te mogen begroeten.

Tijdens het publieksevenement op 19 november, gaat Grisham in gesprek met Twan Huys en is er ook voor het publiek de mogelijkheid om vragen te stellen. Het evenement zal plaatsvinden in het Muziekgebouw aan ‘t IJ in Amsterdam. Tickets hier te bestellen!

Grisham schreef meer dan 30 thrillers en romans, debuteerde als thrillerschrijver met ‘The Jury’ in 1988. ‘The Firm’ en The Pelican Brief’ werden verfilmd. Grishams zijn boeken zijn in meer dan 40 talen vertaald en wereldwijd verkocht hij meer dan 300 miljoen boeken.

Geschreven door Edwine Bos op 22-10-2019.